Whitewater Lane

Key elements of project

  • Extensive upper and lower level remodel
    Designed with a retreat mindset, the interior design was inspired by the desire to craft a sanctuary for clients, elevating their quality of life. Embracing the rustic charm of the beamed ceiling and fireplace, we artfully introduced more refined lines in the lighting and furnishings.
  • The focus on this project was redesigning common areas with expansive, retractable glass doors to strengthen the indoor-outdoor connection.
  • The indoor-outdoor space features a large patio on the main level with multiple seating areas and protected fireplace lounge, a covered patio equipped with a radiant heating system, a large spa, a secondary lounge area, and a recreational space.
soda-mountain-construction-design-hero-2024-3